Hodnocení obchodu

5,0 23 hodnocení
5
23x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.7.2021
Avatar autora | 9.3.2021
Avatar autora | 15.12.2020
Všechny čtyři kabelky, které vlastním jsou úžasně nadčasové a překrásně zpracované. Dokonce je považuji za šperky na ruce. Velmi vstřícná a příjemná je i komunikace s panem Faktorem.
Avatar autora | 3.11.2020
M Avatar autora Markéta | 17.10.2020
Avatar autora Jana Štorcová | 16.10.2020
Peněženka, dolarovka i pásek jsou překrásné, kvalitní, všem doporučuji. Rychlé dodání, ochota a krásně zabalené. Moc moc děkuji za originální nádherný dárek.
HK Avatar autora Hana Konrádová | 15.9.2020
Krasny produkt (kozena penezka s customizaci) i baleni, ve kterem prisel. Ocenuji vse co jiz bylo receno ostatnimi zakazniky - kvalitu, osobni pristup, velmi rychlou reakci a vstricnost - jednoznacne doporucuji vsem!!
BM Avatar autora Blanka Mátlova | 6.9.2020
Všichni hodnotící - zákazníci napsali vše a sama bych hodnocení nesvedla lépe. Prostě vše absolutně úžasné. Moc děkuji a všem kdo váhá doporučuji.
JZ Avatar autora Jana Zajíčková | 19.8.2020
Krásná peněženka, moc hezky zabaleno, skvělá komunikace, doporučuji!
Avatar autora Jana Štorcová | 12.8.2020
Velká spokojenost, peněženka překrásná, rychlé dodání, nádherně zabaleno, fakt úžasné.
A Avatar autora Aleš | 17.6.2020
Krásně zpracováno, zabaleno plus rychlost dodání.
MM Avatar autora Michaela Matar | 13.4.2020
Etue to hen, nádherné psaníčko, prezicně vyrobené, originální design. Naprosto bezproblémovákomunikace, ochota, vstřícnost, rychlé dodání a úžasné balení.
MV Avatar autora Miroslav Vítek | 13.3.2020
Neskutečný zážitek rozbalovat balík, to jsem léta nezažila. Doporučuji každé pragmatické ženě.
Avatar autora Jitka Šitnerová | 26.2.2020
Avatar autora Lucie Ševčíková | 14.12.2019
Přenádherná kabelka! Antonín obratem odpovídal na mé dotazy, okamžitě odeslal. Vše nádherně zabaleno, přiložen osobní dopis. Vše mi absolutně vzalo dech a těším se na další nákupy.
Avatar autora Jana Špirochová | 10.12.2019
KK Avatar autora Kateřina Křížová | 9.12.2019
VT Avatar autora Veronika Tesárová | 17.11.2019
Avatar autora Petr Žampach | 24.12.2018
HH Avatar autora Hana Hofhanzlová | 27.11.2018
Krásný produkt, úžasné balení, skvělá komunikace...
Nahoru
23 položek celkem